Metallityöntekijä
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Peikko Finland Oy
Peikko Finland Oy
Peikko on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja sertifioitua tuotantoa 7 maassa. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 188 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 700 ammattilaista. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy ja sen palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa.

Toimenkuva
Haemme Lahteen metallialan työntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävinä ovat mm. osavalmistus ja hionta. Tässä paikassa on mahdollisuus pitkäaikaseen/vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkaa VMP Varamiespalvelun kautta mutta tarkoituksemme on etsiä pitkäaikaisia työntekijöitä jotka vakinaistuvat Peikko Finland Oy:n kirjoille. Emme etsi välttämättä valmista metallialan ammattilaista, joten jo olet valmis oppimaan ja omaan hyvän asenteen työntekoon niin voit olla etsimämme henkilö!
Odotamme sinulta
Sinulla tulee olla valmius itsenäiseen työskentelyyn ja vuorotyöhön. Tehtävässä selväksi eduksi on piirustusten lukutaito.
Koulutus ja työkokemus
Metallialan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Jos olet harrastanut metallitöitä tai autojen laittoa siitäkin on tässä tehtävässä hyötyä.
Muut tiedot
Täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.vmp.fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.
Kesto
3-6kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266321
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Niko Reinikainen (lahti (a) vmp.fi)
  • Puhelin: (03) 873 200
  • Sijainti: Lahti