(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Nakkilaan metallityöntekijää.

Työnkuvaus:
Työ sisältää monipuolisia metallityöntekijän tehtäviä, kuten laserleikkauskonepisteellä levyjen nostelua, levyjen ajoa trukilla ja helpohkoa kasaustyötä. Myöhemmin on mahdollista päästä opettelemaan esimerkiksi mankelointia tai särmäystä. Työ on opittavissa, joten et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista töistä. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto ja liikunnallisuus katsotaan eduksi. Lisäksi metallipuolen koulutus on eduksesi. Aiempi kokemus alalta on kuitenkin ehdoton etu. Työtä tehdään päivävuorossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet tarkka, oma-aloitteinen ja tulet toimeen porukassa. Sinulle on tärkeää, että jälkesi on laadukasta ja sinulta löytyy halua oppia lisää. Asenne ratkaisee!

Mitä tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus pitkäänkin työsuhteeseen tai työllistyä muille asiakkaillemme. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae paikkaa lähettämällä hakemus nettisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi paikkaan pian! 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen,
jenni.raitanen@workpower.fi,
040 705 0722

Avainsanat: metallityö, kokoaikatyö