Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara.
Liity joukkoomme ja hae meille nyt!
Etsimme Tuusulassa sijaitsevalle asiakkaallemme metallityöntekijää. Asiakasyrityksemme on  kotimainen yritys,  joka on erikoistunut ohutlevymekaniikan lisäksi laaja-alaisesti muun muassa kokoonpanoon ja suunnitteluun. Tuotteet tulevat käyttöön mm. elintarviketeollisuuden, lääketieteen ja rakennustekniikan aloille. Tässä yrityksessä saat työsi tueksi tiiviin ja osaavan tiimin.
Työnkuvaus
Työ sisältää monipuolisesti erilaisia metallialan työtehtäviä, kuten ohutlevytöitä, särmäämistä, laserleikkausta ja kokoonpanoa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tarpeen mukaan esimerkiksi sähköjohtojen ja sokeripalojen liittämistä. Viikottainen työaika on 37,5h.
Työn edellytykset
Tässä työssä pärjäät, kun sinulla on työtehtävistä vastaavaa kokemusta ja/tai koulutus. Erityisesti perustiedot ohutlevyjen työstöstä luetaan eduksesi. Sinut koulutetaan työhön, joten parhaiten työssä pärjää työtä pelkäämätön, motivoitunut ja tarkka henkilö, jolla halu kehittyä monipuoliseksi metallialan osaajaksi ja oppia työ käytännössä.
Tarjoamme
Tässä työssä sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää omaa ammattillista osaamistasi metallialalla. Pääset osaksi pientä ja osaavaa tiimiä, joka tukee sinua työssäsi. Saat kattavan perehdytyksen ja koulutuksen esimerkiksi särmäämiseen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen asiakkallemme toivoisi, että jäät työskentelemään suoraan heille. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. 
Hakuprosessi
Olisiko tämä työpaikka juuri sinulle? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja:
HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi
HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1262452
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Tuusula