(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Masino Industry valmistaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä metallipaljetasaimia ja kokometalliletkuasennelmia. Toiminnassa korostuu läheinen yhteistyö asiakkaiden kanssa ja halu löytää parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin. Masino Industry on teollisuuden vahva ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Tuotteita käytetään lukemattomissa kohteissa ympäri maailmaa.

Tutustu asiakasyritykseemme lisää YouTube-kanavallamme! https://youtu.be/WzDcNyJCcFA

Oletko aidosti metallialasta kiinnostunut ja kovalla asenteelle varustettu tekijä joka arvostaa työssä monipuolisuutta ja kattavaa perehdytystä?

Saatat olla yksi Masino Industry Oy:n Ylöjärven toimipisteen seuraavista metallityöntekijöistä!

Tehtäviisi tulee lukeutumaan monipuoliset metallityöt, erilaisten tuotantokoneiden käyttäminen, levynkäsittely, koeponnistus, kokoonpano ja ND -tarkastustehtävät metalliletkujen ja putkistojen parissa. Valituille henkilöille voidaan räätälöidä mielenkiintoinen ja kiinnostava tehtäväkokonaisuus.

Aiempi kokemus tuotanto- ja metallialan töistä luetaan hakijan eduksi mutta ei ole välttämätöntä - keskiössä on asenne ja sitoutuminen alalle. Masino Industry tukee osaamisen kehittymistä ja kouluttaa työntekijöistään monitaitoisia ammattilaisia kattavan perehdytysjärjestelmänsä kautta.

Työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa ma-pe, palkkaus teknologiateollisuuden TES. Työt alkavat mahdollisimman pian määrä-aikaisella vuokratyösuhteella syksyyn 2019 asti tähdäten vakinaistumiseen asiakasyrityksen kirjoille.

Olit sitten metallialan kokenut taitaja vailla uusia tuulia tai nuori ja innokas tekijä joka etsii jalansijaa teollisuuden parissa, on tämä juuri SINUN mahdollisuus!

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi