Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!
Haemme nyt metallityöntekijää asiakasyrityksellemme  Vantaalle. Asiakkaamme on perheyritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille.
Työnkuvaus
 
Työssä toimit asiakasyrityksessämme monipuolisissa työtehtävissä. Työnkuvasi sisältää mm. hitsaamista (puikko, MIG/MAG ja TIG), huoltotasojen rakentamista ja erilaisten pyörien kiinnittämistä.
Työn edellytykset
Ideaalihakijamme on käsistään kätevä rakentelija, joka viihtyy monipuolisissa työtehtävissä. Toivomme sinulta on metallialan koulutusta ja/tai kokemusta metallitöistä. Edellytämme aiempaa kokemusta MIG/MAG:illä ja puikolla hitsaamisesta, mutta sinulla ei tarvitse olla luokkia voimassa. Sinulla on kokemusta myös perustyökalujen käytöstä. Olet oma-aloitteinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy toimimaan niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Töiden alkaessa sinulla tulee olla voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. 
Tarjoamme
Tarjoamme sinulle vakituisen ja täysipäiväisen työn mukavassa työporukassa vaihtelevissa työtehtävissä, joissa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. Asiakasyrityksessämme on välittävä ja kannustava työyhteisö, joka ilmenee mm. useina työntekijöiden virkistystapahtumina vuoden aikana.
Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.
Hakuprosessi
Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja
HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi
HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi
Asiasanat: hitsaaja, levyseppä, metallimies, metallityöntekijä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1248802
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa