Metallityöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Etsimme asikkaallemme metallityöntekijöitä putkien sahaukseen. Metallialan koulutus tai työkokemus on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Työt tehdään 2-vuorossa, mutta valmiutta 3-vuoroon toivotaan. Tarjolla on vakituinen työsuhde.

Asiakkaamme kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia kippihydrauliikan komponentteja kuorma-autojen päällerakentajille sekä hydraulisylintereitä metsä- ja kaivoskoneisiin sekä lastinkäsittelylaitteisiin.

Sinulta Odotetaan:

-Hyviä kädentaitoja
-Valmiutta vuorotyöhön
-Reipasta asennetta ja halua kehittyä alalla
-Metallialan koulutus tai työkokemus on eduksi

Sinulle Tarjotaan:

-Vakituista työsuhdetta
-Hyvät työolosuhteet
-Työehtosopimuksen mukainen palkkaus
-Oman alasi töitä

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemuslomake pikaisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi, kuitenkin viimeistään 22.3.2019.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Muurinen, p. +358447050894, email markus.muurinen@smilepalvelut.fi / Smile Jobio Varsinais-Suomi Oy.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään hakuajan päätyttyä. Olemme sinuun yhteydessä.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1245229
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Salo