(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme monitaitoista metallityöntekijää Tuusulaan. Asiakkaamme on pitkään metallialalla toiminut yritys, joka tekee levytöitä rakennus- ja automaatioteollisuudelle.

Hakemamme henkilö on tehokas ja luotettava, joka on motivoitunut tekemään monipuolisia metallitöitä niiden eri vaiheissa. Työnkuva sisältää mm. hitsaustöitä robotilla, särmäystä, TIG-hitsausta ja hiontaa. Lisäksi henkilön tulisi olla valmis tekemään kappaleen vaihtoa hitsausrobotille, kokoonpanoa, pakkausta, porausta, kierteiden tekoa, hiontaa, siivousta ja levyn leikkausta. Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavista työtehtävistä, sekä halu oppia uutta ja kehittyä. Eduksi katsotaan monipuolinen kokemus nimenomaan metallitöistä, esimerkiksi särmäyksestä. Vaadimme voimassa olevia tulityö- ja työturvakorttia. Etsimämme hakija on ahkera, tunnollinen ja täsmällinen työntekijä, joka tykkää käsillä tekemisestä. 

Etsimme pitkäaikaista työntekijää, josta saa ohjaamalla ja kouluttamalla juuri asiakkaalle sopivan työntekijän. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokrasuhteena, minkä jälkeen työntekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Mikäli koet, että olet hakemamme henkilö, laitathan hakemuksen kotisivujemme linkistä pikimmiten!

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi