(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Nakkilaan metallityöntekijää teollisuusalan yritykseen.

Työ sisältää laserleikkauskonepisteellä levyjen nostelua sekä levyjen ajoa trukilla. Työ on opittavissa, joten et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista töistä. Trukinajotaito on kuitenkin ehdoton. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto ja liikunnallisuus katsotaan eduksi. Lisäksi metallipuolen koulutus on eduksesi.

Olet oma-aloitteinen, opit nopeasti ja tulet toimeen porukassa. Sinulla on aitoa kiinnostusta metallialaa kohtaan ja haluat tehdä työsi hyvin.

Pääset osaksi mukavaa porukkaa ja saat työhön perehdytyksen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on alkuun määräaikainen. Tarve työntekijälle on kuitenkin pitkäaikainen, joten hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Työtä tehdään päivävuorossa.

Lähetä hakemuksesi paikkaan pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: jenni.raitanen@workpower.fi