(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme metallityöntekijää Turkuun.

Työtehtäviisi kuuluvat koneistettujen kappaleiden jäysteenpoisto, pesu sekä osakokoonpano. Työssäsi olet jatkuvasti liikkeellä ja teet töitä käsilläsi. Peruskuntosi on hyvä ja toimit ketterästi ahtaammassakin tilassa. Olet positiivisella ja työtä pelkäämättömälla asenteella varustettu henkilö, jolla on aito halu työskennellä metallialan töissä. Työ sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle metallityöntekijälle.

Voit olla vasta työurasi alussa tai jo kokeneempi ammattilainen. Edellytämme hakijoilta kokemusta konepajalta tai metallialalta. Eduksesi ovat kokemus asennus- ja jäysteenpoistotehtävistä, nostureista sekä raskaista kappaleista. Katsomme eduksi myös metallialan koulutuksen, mutta se ei ole välttämätöntä. Valinnassa ratkaisee hakijan asenne työntekoon sekä halu ja kyky oppia uusia asioita. Olethan tottunut fyysiseen työhön ja sinulla on hyvä suomen kielen taito. Tehtävä edellyttää valmiutta vuorotyöhön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan määräaikaisuudella vuoden 2018 loppuun saakka, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti rekrytointijärjestelmämme kautta, sillä käymme läpi ehdokkaita jo ennen hakuajan loppua.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Laura Ström, puh. 046 9236044.