(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018
Peikko Finland Oy
Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Tuotteita valmistetaan Suomen tehtaiden lisäksi myös Liettuan, Kiinan, Saksan ja Slovakian moderneissa ja tehokkaissa tuotantoyksiköissä. Peikolla on myös pienemmät tehtaat USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.
Toimenkuva
Haemme Lahteen metallialan työntekijöitä kokoaikaisiin työsuhteisiin. Tehtävinä ovat mm. osavalmistus, polttoleikkaus, särmäys, poraus ja kokoonpano. Näissä paikoissa on mahdollisuus pitkäaikasiin/vakituisiin työsuhteisiin. Työt alkaa VMP Varamiespalvelun kautta mutta tarkoituksemme on etsiä pitkäaikaisia työntekijöitä jotka vakinaistuvat asiakkaamme kirjoille.
Odotamme sinulta
Sinulla tulee olla valmius itsenäiseen työskentelyyn ja vuorotyöhön. Tehtävä vaatii piirustusten lukutaitoa.
Koulutus ja työkokemus
Metallialan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Jos olet harrastanut metallitöitä tai autojen laittoa siitäkin on tässä tehtävässä hyötyä.
Muut tiedot
Täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.vmp.fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.
Kesto
6-12kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2018 mennessä.