(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Euraan kahta metallityöntekijää.

Työ pitää sisällään 6m pitkien harjatankojen niputus-, lajittelu- ja varastointitehtäviä. Aiempaa kokemusta ei vaadita, työhön opetetaan. Työ soveltuu yli 18-vuotiaalle ja työssä tarvitaan hyvää fysiikkaa. Lajittelu suoritetaan käsin ja valmiit niput ajetaan trukilla sisään varastoon. Työ tapahtuu ulkona. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on määräaikainen, mutta jos tekijällä on lisäksi muuta osaamista, esimerkiksi hitsaustaitoa tai metallipuolen koulutus, niin sopimusta on mahdollisuus jatkaa. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä mukavan ja osaavan työporukan ympärillesi.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi