(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Etsimme vahvistusta asiakkaallemme Lopelle metallialan työtehtäviin.

Työtehtävät vaihtelevat tehtävästä riippuen erilaisista metallialan kokoonpanotöistä aina mm. hitsaajan sekä erilaisiin koneenkäyttäjän työtehtäviin. Töitä on tarjolla niin metallialan pitkän linjan ammattilaisille sopivista haastavista ammattitehtävistä työuraansa alalla aloitteleville henkilöille sopiviin alan perustaitoja kehittäviin tehtäviin. Tarkastelemme juuri sinun osaamiseesi ja kiinnostukseesi sopivia tehtäviä osaamisesi ja taustasi mukaan. Etsimme siis henkilöitä useisiin erilaisiin metallialan tehtäviin.

Olethan positiivisella ja työtä pelkäämättömälla asenteella varustettu henkilö, jolla on aito halu työskennellä metallialan töissä. Edellytämme hakijoilta kone- ja metallialan perustutkintoa tai muuta vastaavaa ammatillista koulutusta. Katsomme eduksi työkokemuksen alalta, mutta se ei ole välttämätön. Valinnassa ratkaisee hakijan asenne työntekoon sekä halu ja kyky oppia uusia asioita. Olethan tottunut fyysiseen työhön.

Useimmat tehtävistä edellyttävät vuorotyövalmiutta ainakin 2-vuorotyössä.

Työt alkavat määräaikaisuudella, jonka jälkeen on hyvällä työntekijällä mahdollista työllistyä suoraan asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti rekrytointijärjestelmämme kautta. Kerro hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut erityisesti tietynlaisista työtehtävistä. Huomioithan, että emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Työpaikan haastavan sijainnin vuoksi, tulisi hakijalta löytyä auto työmatkoja varten.