(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Etsimme vahvistusta Memarin tiimiin kokeneella ammattilaisella tai tulevaisuuden tekijällä kasvamaan tiimin mukana!

Memar Oy on metallialan sopimusvalmistaja ja menestyvä kasvuyritys. Päätoimialamme ovat koneenrakennus, voimalaitokset ja prosessiteollisuus. Memariin luottavat Suomen suurimmat, kansainvälisesti toimivat kone- ja laitevalmistajat. Toimitamme mm. kiinnitystarvikkeita, komponentteja ja osakokonaisuuksia. Vuonna 2017 liikevaihto oli noin lähes 14,5 milj ja henkilöstöä 73. Lue meistä lisää www.memar.fi.

Tilauskanta on kasvamassa ja tiimiin tarvitaan lisää tekijöitä. Etsimme nyt loistoasenteella varusteltua metallityöntekijää, jolla on valmius tehdä töitä 2-vuorossa. Sinulla voi olla kokemusta jo metallialan tehtävistä tai olet vaikka opiskellut aikaisemmin, mutta et vielä työllistynyt. Työssä etuna on jonkinlainen tuntemus ja kiinnostus metalliteollisuudesta.

Työympäristönä on takomo, joten lämpötila on vahvassa roolissa työskentelyssä. Työssä on suositeltavaa olla hyvä fyysinen kunto. Työtä tehdään tällä hetkellä yhdessä vuorossa ja tarjolla on ainakin noin kolmen kuukauden määräaikainen työ. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Baronalta lisätietoja tehtävästä antaa Miia Leponen, miia.leponen@barona.fi tai 040 6859 792. Täytä pian hakemuksesi nettisivujemme kautta.

Edellytykset työnsaannille: Metalliteollisuuden tuntemus, Innokas työote
Eduksi luettavat asiat: Kokemus metallityöstä