(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaamme Muuramessa sijaitsevalle lämpökäsittelylaitokselle metallityöntekijää.

Hakijalta edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi koneistaja tai muu kone- ja metallialan koulutus) sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työssä ollaan tekemisissä koneiden kanssa ja nostellaan painavia metallikappaleita, joten hyvä fyysinen kunto on välttämätöntä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa klo 6-22 välisenä aikana.

Etsimämme hakija on reipas, huolellinen ja oma-aloitteinen henkilö. Eduksi katsomme, jos hänellä on vahva tekninen tausta sekä kokemusta koneistuksesta. Voimassa olevat työturva- ja tulityökortti katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää on oikea suhtautuminen työturvallisuuteen.

Työn aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työ kestää alkuun kuusi kuukautta, mutta hyvällä työntekijällä mahdollisuus jatkaa sen jälkeenkin.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi jo tänään sivujemme linkistä.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi