(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä (WM-Plast Oy)
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

WM-Plast Oy on ketterä ja joustava teknisten muoviosien suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut ruiskuvaluyritys. Toimitilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Kankaanpäässä, ja toimitiloissa työskentelee noin 20 henkilöä. Joustavan tuotantoprosessin ansiosta WM-Plastilta onnistuvat niin muoviosien piensarjatuotanto kuin automatisoitu suursarjatuotantokin. Oma muottivalmistus ja huolto takaavat laadun, kestävyyden ja toimintavarmuuden. Tuotanto toteutetaan reilun 2300 neliömetrin hallissa, joka on suunniteltu tarkasti muotinvalmistuksen ja ruiskuvalutuotannon tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. WM-Plast Oy on osa Leomuovi-konsernia.

WM-Plast Oy etsii nyt kasvavaan joukkoonsa kokenutta metallityöntekijää muottien valmistukseen. Työnkuvaan sisältyy henkilön osaamisen mukaan esimerkiksi CNC-koneistusta, työstökeskustyöskentelyä, kipinätyöstöä ja/tai lankasahausta.

Hakijoilta toivotaan:

- metallialan koulutusta

- aiempaa kokemusta yllä mainituista työtehtävistä

- reipasta asennetta ja tekemisen meininkiä

Tarjoamme:

- vakituisen työn kasvavassa yrityksessä

- monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan

- erinomaisen tiimin tuen työllesi

- kilpailukyisen palkan

 

Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta koeajan jälkeen työntekijän on tarkoituksena siirtyä suoraan WM-Plast Oy:n palkkalistoille.

Ei suoria yhteydenottoja WM-Plastiin. Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Eezy Henkilöstöpalvelut.

Täytä hakemus sivuillamme https://eezy.fi/

tai lähetä CV osoitteeseen maria.roslin@eezy.fi

Lisätiedot: Maria Roslin p.050 311 4929