(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä (Vehmaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Haemme nyt konepajateollisuuden asiakasyrityksellemme METALLITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vehmaalle.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista rakennusliikkeiden, metalliteollisuuden ja kuljetusliikkeiden alihankintaan liittyvistä töistä, kuten erilaisten teräsrakenteiden valmistamiseen liittyvistä tehtävistä. Työssä on mahdollista päästä tekemään myös avustavia teräsrakenteiden asennuksia asiakkaiden luokse.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta levy- ja hitsaustöistä (MIG). Lisäksi arvostamme työhön tarttuvaa asennetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis ammattilainen, vaan huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa klo 07–15.30 välillä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!