(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä, vasta valmistunut
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Asiakkaamme on yli 40 vuotta metallialalla toiminut yritys, joka tekee levytöitä rakennus- ja automaatioteollisuudelle. Etsimme nyt yritykselle pitkäaikaista aloittelevaa metallityöntekijää Tuusulaan.

Työnkuvaus

Työpäiväsi koostuu pääosin hitsaajien ja metallityöntekijöiden avustamisesta. Toimit tiimissä tärkeänä osana tuotteiden valmistumista asiakkaan toiveiden ja aikataulun mukaisesti. Työtehtäväsi sisältävät monipuolisesti erilaisia metallitöitä. Päiväsi koostuvat esimerkiksi rosterin, teräksen ja haponkestävän hitsaamisesta TIG:illa ja MIG/MAG:illa. Tämän ohella pääset särmäyksen makuun ja vaihtamaan kappaleita hitsausrobotille. Työnkuvaasi voi kuulua myös hieman pakkaamista ja loppuhiontaa. Toivomme toki, että olet halukas auttamaan ja oppimaan työssä myös muita alasi tehtäviä ja auttamaan näin tiimiäsi tilaustöiden valmistumisessa.

Toivomme, että

  • Olet valmistunut kone- ja metallialalta
  • Sinulta löytyy työhön tarttuva asenne ja motivaatio oppia
  • Sisäistät ohjeet nopeasti
  • Hyvä hitsauskäsiala
  • Nautit työsi tuloksen näkemisestä päivän päätteeksi
  • Haluat löytää pitkäaikaisen työpaikan, jossa voit lehittyä alasi ammattilaiseksi

Tarjoamme

Tässä työssä pääset ottamaan ensiaskeleesi metallialalla. Työssä on hyvät kehittymismahdollisuudet omien toiveidesi ja kykyjesi mukaan. Saat tueksesi osaavan ja mukavan tiimin.

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 
heini.feodorow@workpower.fi
0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)