(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä / Varastotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme metallityöntekijää. Asiakasyrityksemme on Tuusulassa toimiva alihankintakoneistamo, joka tekee monipuolisia koneistustöitä yleisimmille materiaaleille. 

Työpäiväsi

Työnpäiväsi on monipuolinen ja pääset tekemään erilaisia metallialan hommia. Työpäiviisi kuuluu esimerkiksi koneistamon avustavia töitä, kuten sahausta, kierteytystä, kiilaurien painamista, poraamista ja kappaleiden viimeistelyä. Varaston ylläpito, tavaroiden lastaaminen, purku ja pakkaaminen ovat osa työpäiviesi kulkua.

Arvostamme

  • Metallialan koulutusta ja kokemusta vastaavista töistä
  • Sujuvaa perustyökalujen käyttöä
  • Järjestelmällistä ja oma-aloitteista työotetta
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Trukinajotaitoa tai vähintään halua oppia se
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja töiden alkaessa

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä pääset tekemään monipuolisesti varasto- ja metallitöitä. Saat tueksesi osaavan pienen tiimin. Työpäiväsi vietät siistissä ja viihtyisässä työympäristössä. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa ja käytössä on teknologiateollisuuden TES.

Asiakkaamme etsii pitkäaikaista työntekijää ja alun puolivuotisen vuokratyösuhteen jälkeen he toivovatkin sinun siirtyvän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen. Tällä välin meillä WorkPowerin työntekijänä saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: metalli, varasto, avustava, hioja, sahaus, sahaaja, tavaran vastaanotto,