(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä vakituiseen työsuhteeseen
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2018
Masino Industry Oy valmistaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä metallipaljetasaimia ja kokometalliletkuasennelmia. Yhtiö työllistää tällä hetkellä 45 henkilöä Ylöjärvellä ja kuuluu 1958 perustettuun Masino Group yritysryhmään. Etsimme nyt heidän joukkoonsa uusia vahvistuksia nimikkeellä

METALLITYÖNTEKIJÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Masino Industry on suomalaisen teollisuuden vahva ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Toiminta Masinossa kasvaa vauhdikkaasti ja etsimme nyt useita työntekijöitä kehittymään metallialan erilaisiin työtehtäviin. Työtehtävät ovat pitkäaikaisia ja vakituisia.

Mitä Masinossa valmistetaan?

Yrityksellä on omaa suunnittelua ja monipuolinen tuotevalikoima, joka sisältää ratkaisuja putkistojen ja laitteiden lämpöliikkeiden, kannatuksen ja tärinän hallintaan. Niitä voidaan käyttää erilaisissa teollisuuskohteissa, vaikeissa ja vaativissakin olosuhteissa.

Mitä Sinä voisit Masinossa tehdä?

Ylöjärven tehtaan tuotevalmistuksessa on monia eri työvaiheita ja tehtäviä, joista valituille henkilöille voidaan räätälöidä mielenkiintoinen ja kiinnostava tehtäväkokonaisuus. Yritys tukee osaamisen kehittymistä ja kouluttaa työntekijöistään monitaitoisia ammattilaisia. Työtehtäviä ovat mm. TIG -hitsaus, monipuoliset metallityöt, erilaisten tuotantokoneiden käyttäminen, levynkäsittely, koeponnistus, ND -tarkastustehtävät sekä CNC -ohjatun sorvin operaattorina toimiminen.

Mitä Masino toivoo hakijoilta?

Toivomme hakijoilta metallialan koulutustaustaa, motivoitunutta asennetta, innokkuutta kehittyä alan monipuoliseksi ammattilaiseksi ja tietty sellaista joukkuehenkeä, joka sopii Masinon rentoon, mutta tehokkaaseen tiimiin. Voit olla vielä urasi alkupuolella, koska tehtäviin annetaan hyvä perehdytys.

Koska perehdytys alkaa ja voisiko tästä saada lisätietoja?

Työtehtävät ovat vakituisia ja aloituspäivä voidaan sopia hakijan toiveita kuunnellen. Rekrytoinnissa meitä auttaa pitkäaikainen kumppanimme Mika Stenman TEMP-TEAM Finland Oy:stä, joka mielellään kertoo lisää erilaisista mahdollisuuksista. Mikan tavoittaa arkisin P. 0400 174 485.

Olisi kiva, jos kertoisit vähän itsestäsi täyttämällä hakulomakkeen rekrytointikumppanimme sivuilla: www.temp-team.fi - Avoimet työtehtävät - Metallityöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Toivottavasti kuulemme sinusta lisää!

Terveisin,

Mika Stenman
Rekrytointikonsultti
TEMP-TEAM Finland Oy
P. 0400 174 485