(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä uusien tuotteiden valmistukseen
Meka Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Kaipaako kätesi tekemistä? Haluatko olla mukana luomassa jotain uutta?

Kotimainen korkeiden laatustandardien mukaisesti, parhaista mahdollisista raaka-aineista tuotteitaan valmistava ja alansa ammattilaisten arvostama asiakasyrityksemme kaipaa joukkoonsa vahvistusta uusien tuotteiden valmistukseen.

Odotamme Sinulta tehtävään valmiudet antavaa teknisen alan koulutusta esim. metallialalta tai kokemusta, joka mahdollistaa tehtävässä menestymisen.

Arvostamme, jos omaat esim. perustiedot tai aikaisempaa kokemusta mig-hitsauksesta, särmäyksestä tai levyntyöstöstä tai valmistavan tuotannon tehtävistä. Voit olla myös alan uusi tulokas, jolla on aito halu kartuttaa osaamistaan. Hyvällä ja tekevällä asenteellakin pääset jo pitkälle.

Toivomme, että olet henkilönä aito tiimipelaaja, joka on toimeen tarttuva ja Sinulle on tärkeää tekemäsi työn laadukas jälki.

Tätä tehtävää hoidetaan keskeytyvänä 3-vuorotyönä,joten huomioithan tämän paikkaa hakiessasi.

Tarjoamme Sinulle vähintään 3 kuukauden mittaisen määräaikaisuuden, jonka mahdollinen jatko tarkentuu määräaikaisuuden kuluessa.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten klikkaa itsesi pikaisesti mukaan hakijaksi