(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä tuotantotöihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Pidätkö työstä, jossa sinun ei tarvitse olla koko päivää paikallaan? Nautitko siitä, että näet oman kätesi jäljen työtä tehdessä? Nyt sinulla on hieno tilaisuus edessäsi, sillä me etsimme Lahdessa toimivalle asiakkaallemme näppäräsormista hitsaajaa ajoneuvoteollisuuteen.

Sinä kykenet oma-aloitteiseen työntekoon, ja työnteko sujuu porukassa sekä itsenäisesti. Sinulla ei mene sormi suuhun kiperän tilanteen edessä, kiire saa sinut työskentelemään entistä tehokkaammin ja sinulla on työntekoa kohtaan rautainen asenne. Sinulla pysyy erilaiset työkalut vaivatta kädessä ja olet halukas oppimaan myös uusia asioita. Sinulla ei tarvitse olla ajoneuvoalan tai konepuolen koulutusta, mutta jos sinulla on sellainen takataskussa, niin mainitsethan sen hakemuksessasi. Tärkeintä on sinun työkokemuksesi ja kiinnostuksesi ajoneuvoja kohtaan.

Sinun työtehtäviäsi päivän aikana ovat erilaiset metallinkäsittelyyn liittyvät tehtävät, pääasiassa hitsaaminen lankakoneella. Tässä tehtävässä sinä olet mukana esimerkiksi katon, keulan ja kehikon hitsaustöissä.

Sinun työaikasi on ma-pe klo 7-15.30. Työllistyt ensin kauttamme määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen on mahdollisuudet työllistyä pidempään työsuhteeseen. 

Jos siis olet ajoneuvoista syttyvä, reipas ja hyvällä asenteella varustettu tyyppi, niin etsimme juuri sinua! Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulemaan pikimmiten verkkosivujemme kautta. Kerrothan itsestäsi hakemuksessa mahdollisimman monipuolisesti. Lisätietoja saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi.