(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä Tokap Servicelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019
Haemme nyt metallityöntekijää asiakasyrityksellemme  Vantaalle. Tokap Service on perheyritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille pääosin Uudenmaan alueella. Yrityksellä on tällä hetkellä meneillään vahva kasvu ja tästä syystä tekijöitä kaivataan useammilla paikkakunnilla ja eri osaamistaustoilla. Työnkuvaus   Työssä toimit Tokap Servicellä monipuolisissa työtehtävissä yrityksen toimipisteellä Vantaalla. Työnkuvasi sisältää mm. hitsaamista (puikko, MIG/MAG ja TIG), huoltotasojen rakentamista ja erilaisten pyörien kiinnittämistä. Työn edellytykset Ideaalihakijamme on käsistään kätevä rakentelija, joka viihtyy monipuolisissa työtehtävissä. Toivomme sinulta on metallialan koulutusta ja/tai kokemusta metallitöistä. Edellytämme aiempaa kokemusta MIG/MAG:illä ja puikolla hitsaamisesta, mutta sinulla ei tarvitse olla luokkia voimassa. Sinulla on kokemusta myös perustyökalujen käytöstä. Olet oma-aloitteinen ja täsmällinen työntekijä ja pystyt toimimaan niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Tokap Servicellä arvostetaan erityisesti oppimishalua, vahvaa työmotivaatiota ja rehellisyyttä. Töiden alkaessa sinulla tulisi olla voimassa olevat työturva- ja tulityökortit.  Tarjoamme Tarjoamme sinulle vakituisen ja täysipäiväisen työn, jossa aika juoksee mukavassa porukassa. Pääset kehittämään osaamistasi vaihtelevissa työtehtävissä ja näetkin työsi tuloksen päivittäin. Myös ylitöitä on mukavasti tarjolla halukkaille tekijöille ja ne maksetaan teknologiateollisuuden TES:in mukaan. Lisäksi Tokapilla on reilu ja kannustava työporukka. He pyrkivät ylläpitämään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestävätkin esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana.

Kiinnostaako Tokap Service työnantajana lisää? Oheisella videolla pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta! Katso video klikkaamalla tästä.

Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi Asiasanat: hitsaaja, levyseppä, metallimies, metallityöntekijä