Metallityöntekijä, teollisuus21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2021

Metallityöntekijästä robottihitsaajaksi

Etsimme asiakkaallemme Sipooseen keskeytyvään kolmivuorotyöhön robottihitsauksesta kiinnostuneita fyysisesti hyväkuntoisia henkilöitä. 

Jos olet käsistäsi kätevä ja teknisesti ajatteleva tiimityöskentelijä voit olla etsimämme tyyppi! Olemme erityisen kiinnostuneita teknisen osaamisen lisäksi innokkuudestasi robottihitsaukseen ja tarkkuutta vaativaan työhön. Työ tehdään robottihitsauskoneella, jonka käyttöön annetaan kattava koulutus ja perehdytys. 

Työssä onnistumiseen auttaa mielellään kokemus metallialalta tai jonkin teknisen alan ammatillinen koulutus. Hitsausosaamisestakaan ei ole haittaa mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että työ kiinnostaa ja haluat oppia. 

Työpaikka sijaitsee Sipoossa ja tarvitset kulkemiseen omaa autoa. Parkkipaikkoja löytyy ja henkilöstöravintolassa pääset nauttimaan herkullisen lounaan henkilökuntahintaan. Kansainvälisen ilmapiirin johdosta, voi kielitaitosi olla suomi, ruotsi tai englanti. Palkkapäivätkin sujuvat ihan eezysti kun näet tilinauhassasi oman henkilökohtaisen urakkapalkkasi.

Vastuullisesti toimiva yritys on ottanut huomioon Covid19 tuomat rajoitukset sekä henkilökunnan turvallisuuden.

Toimi nopeasti, oma robottisi ja kansainvälinen perheyritys odottaa sinua ja haluaa ehkä sitoutua sinuun ihan vakituisesti. 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440193
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Metalliteollisuus, Raskas teollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Itä-Uusimaa, Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo, Uusimaa, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Pornainen, Tuusula, Vantaa