Metallityöntekijä Tamminiitty Oy:lle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

METALLITYÖNTEKIJÄ TAMMINIITTY OY:LLE

Tamminiitty Oy Metal Partner on metalliteollisuuden esi- ja sopimusvalmistukseen erikoistunut yritys. Asiakkainamme ovat suomalaiset metalli- ja rakennusteollisuuden yritykset. Liikevaihtomme tulee olemaan yli 6 miljoonaa vuonna 2021. Työllistämme tällä hetkellä noin 40 metallialan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Säkylän Köyliössä Ristolan teollisuusalueella.

Haemme asiakkaallemme Tamminiitty Oy:lle metallityöntekijää. Työtehtävät sisältävät mm. pakkausta ja kierteytysten tekoa sekä osaamisesi mukaan myös muita metallialan tehtäviä. Työtä tehdään päivävuorossa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta metallialan työtehtävistä tai alan koulutusta. Tulet toimeen tiimissä, olet ahkera ja siedät myös rutiininomaisia työtehtäviä. 

Tarjoamme sinulle pitkäkestoisen työn vakavaraisessa ja nykyaikaisessa yrityksessä ammattitaitoisten työkavereiden parissa. 

Rekrytointiprosessia hoitaa Eezy Huittinen, mutta työsuhde solmitaan suoraan Tamminiitty Oy:n kanssa.

Toimi nopeasti ja täytä hakemus jo tänään! Liitäthän mukaan mahdollisen CV:n. Aloitamme haastattelut hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulle jäi kysyttävää, voit olla yhteydessä toimistollemme (arkisin klo 8-16) p. 044 596 4500/040 744 4261 tai huittinen.vmp@eezy.fi, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot