Metallityöntekijä/ särmääjä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Metallipalvelu Turppa Oy on kehityshakuinen ja palveleva hitsaus- ja levytöiden alihankintapalveluita monipuolisesti toteuttava yritys, joka on palvellut vuodesta 1978 asti ja on teollisuuden prosessi-ilmastointiin erikoistunut yritys Pirkanmaalla Lempäälässä. Tuotantotilamme ovat 1000 + 300m2 ja työllistämme verstas- ja asennustoiminnalla yli 10 henkilöä ja kaksi yrittäjää toiminta-alueen ollessa koko Suomi.

Tavoitteemme on toimittaa hitsaus- ja levytöitä sekä esikäsiteltyjä puolivalmisteita laadukkaina ja oikea-aikaisesti.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme metallityöntekijää/ särmääjää. Työ on pääasiassa levyjen (rakenneteräkset, ruostumattomat teräkset, kulutusteräkset, alumiini ja panssarilevyt) särmäämistä uudella Baykal merkkisellä koneella (4100*440tn ja 3100*160tn). Tarjoilla on myös muuta levyntyöstokoneiden käyttöä sekä metallityötä, mm. plasmaleikkausta ja mig-hitsaamista jos osaamista löytyy. Kaikkiin tehtäviin annetaan kattava perehdytys, joten hakijan ei välttämättä tarvitse olla kokenut ammattilainen. Työtä tehdään alkuun kahdessa vuorossa ma – pe, mutta toivomme kuitenkin myös valmiutta 3-vuoroon.

Hakijoilta toivomme metallialan koulutusta ja/tai työkokemusta, reipasta asennetta, halua oppia uutta/ kehittyä alalla sekä luotettavuutta.

Reippaalle tekijälle on tarjoilla hyvä työpaikka, pitkäaikainen työsuhde, mukavat työkaverit ja kilpailukykyinen palkkaus. 

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi

Lisätiedot Teemu Aalto p. 050 406 4127

Ei suoria yhteydenottoja Metallipalvelu Turppaan, rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1230809
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Lempäälä