(Poistunut julkaisusta)

METALLITYÖNTEKIJÄ, Salo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019
Vossloh toimii maailmanlaajuisesti rautatieinfra ja –teknologiamarkkinoilla. Vossloh AG:ssa infratoiminnot on organisoitu kolmeen divisioonaan: Peruskomponentit, räätälöidyt moduulit ja elinkaariratkaisut. Näiden lisäksi on kalustodivisioona. Vosslohin infratuotteet ovat avainasemassa kustannustehokkaassa, turvallisessa ja ympäristöystävällisessä kiskoliikenteessä. Kiskokiinnitykset, kisko- ja vaihdetuotteet sekä innovatiiviset kiskon käyttöikää pidentävät palvelut ovat markkinamenestyjiä maailmanlaajuisesti. Vossloh-konserniin kuuluu yli 100 yhtiötä 30:ssä maassa.

 

Etsimme asiakkaallemme metallityöntekijää mielenkiintoisia haasteita sisällään pitävään työhön raideliikenteen metalliosien valmistukseen. Toimipaikka sijaitsee Teijon kylän ruukkiyhdyskunnan kauniin kulttuuriympäristön sydämessä.

Työntekijän toimenkuva on monipuolinen sisältäen mahdollisuuden tehdä laajemmaltikin metallialan töitä koneistuksen lisäksi. Työntekijät Vossloh Cogiferilla Teijossa viihtyvät erinomaisesti työssään ja pääasiallinen tehtävistä pois siirtyminen tarkoittaa eläköitymistä. Tässäkin tapauksessa henkilö tulee eläkkeelle lähtevän henkilön tilalle. 

Työtä tehdään yhdessä vuorossa arkisin klo 7:00-15:30.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hieman koneistuskokemusta työurasi varrelta.

Katsomme lisäksi eduksi kokemuksen kaikista erilaisista perinteisistä konepajan ja metallialan tehtävistä.

Tarjoamme erittäin monipuoliset työtehtävät, hyvin mukavat työkaverit, pienen ja joustavan työyhteisön sekä kauniin kylämiljöön työympäristön. Lisäksi osaavalle tekijälle mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen mahdollisuuksien mukaan.

Työ on alkuun määräaikainen 6kk ja aloitusajankohta mielellään kevät 2019. 

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Liitä mukaan palkkatoiveesi.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowergroupin Rekrytointikonsultti Esko Saurio puh. 040 647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.