(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä Raumalle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Sailomäen Metallityöt Oy:lle

Metallityöntekijää.

Asiakkaan tuotanto laajenee, joten sinulle tarjoutuu mahdollisuus päästä työskentelemään täysin uuteen halliin, johon osa heidän toiminnastaan siirtyy.

Työhön sisältyy metallityötä ja hitsausta, joten perusosaaminen niissä on hakukriteerinä. Muuten työ on vaihtelevaa vaihetyötä.

Odotamme hakijoilta:

  • Alan koulutusta ja/tai kokemusta
  • Valmiutta fyysiseen ja likaiseen työhön
  • Joustavaa ja innokasta työotetta
  • Halua ja intoa uuden oppimiseen
  • Lisäksi kiinnostus robottihitsaukseen katsotaan eduksi

Huom: Työ sopii myös vastavalmistuneelle, sillä siihen saa hyvän perehdytyksen. Asenne ratkaisee!

Työaika on pääsääntöisesti 7:00-15:30, mutta tarvittaessa myös iltaisin. Yritys etsii pitkäaikaista työntekijää, eli määräaikaisen työsuhteen jälkeen on mahdollista työllistyä vakituiseksi työntekijäksi.

Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa:

Sanni Tapani
Avainasiakaspäällikkö
044 412 4767
sanni.tapanii@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.