(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä putkiverstaalle, AGCO Power Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.
 
Haemme nyt asiakkaallemme AGCO Powerille neljää uutta työntekijää putkiverstaalle.

Tarjolla on nyt kauttamme paikka maailman johtaviin dieselmoottorien valmistajiin lukeutuvan yrityksen tehtävissä. Työtehtäviin kuuluu avustavia koneistustehtäviä sekä muita metallin työstämiseen liittyviä töitä,  kuten putken juottamista ja katkaisukoneen käyttöä.

Työ on määräaikainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesän aikana ja työsuhde kestää vuoden loppuun asti. Kyseessä on kaksivuorotyö.
 
 Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi ammatillisen perusasteen koulutus, esim. metallilinjalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Aikaisempi kokemus tuotannosta ja metallialan tehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi mahdollinen harrastuneisuus koneiden (esim. moottoripyörien, autojen tai maatalouskoneiden) parissa on hyödyksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja halu oppia. Työsuhteen alussa on kattava perehdytys.

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Nyt kannattaa hakea!