(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on pitkät perinteet omaava teollisuuden tuotevalmistukseen keskittynyt yritys. Tilauskannan edelleen kasvaessa etsimme nyt heille

METALLITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työhön kuuluu monipuolisesti erilaisia metallialan työhtäviä; levynkäsittelyä, leikkausta, mankelointia, tuotantokoneiden käyttämistä ja mahdollisesti hitsaustehtäviä osaamisestasi riippuen. Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet, siisti työympäristö sekä osaava ja nuorekas työyhteisö.

Toimenkuva on monipuolinen ja yritys kouluttaa työntekijöistään laaja-alaisia osaajia. Voit olla vielä urasi alkupuolella, jos sinulla on vahva halu kehittyä ja oppia tehtävään. Toivomme kuitenkin, että sinulla on metallialan koulutus tai jonkin verran työkokemusta alalta, tiimityötaitoja ja sitoutumiskykyä yritykseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa yrityksessä sekä hyvät työsuhde-edut. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta tarkempi aloituspäivä on sovittavissa tilanteesi mukaan. Kaksivuorotyön vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista.

KIINNOSTUITKO?

Kerro hakemuksessasi, minkälaisia metallialan työtehtäviä olet aiemmin tehnyt. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Metallityöntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Mahdolliset tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.