(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme ohutlevy- ja teräsrakenteisiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme reipasta

METALLITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työhön kuuluu monipuolisesti erilaisia metallialan työtehtäviä; levynkäsittelyä, leikkausta, kappaleiden valmistelevia tehtäviä, kuten teippausta ja merkintää sekä muita avustavia tehtäviä. Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet, siisti työympäristö sekä osaava ja nuorekas työyhteisö.

Toimenkuva on monipuolinen ja yritys kouluttaa työntekijöistään laaja-alaisia osaajia. Voit olla vielä urasi alkupuolella, jos sinulla on erinomainen asenne, vahva halu kehittyä ja oppia tehtävään. Toivomme kuitenkin, että sinulla on metallialan koulutus tai jonkin verran työkokemusta alalta, tiimityötaitoja ja sitoutumiskykyä yritykseen. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme kuitenkin ahkeraa asennetta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta tarkempi aloituspäivä on sovittavissa tilanteesi mukaan.

Kerro hakemuksessasi, minkälaisia metallialan työtehtäviä olet aiemmin tehnyt. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Metallityöntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Mahdolliset tiedustelut: Inga Koivumäki, s-postitse inga.koivumaki@temp-team.fi tai puhelimitse +358 40 719 1713.