(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018
Asiakasyrityksemme on pitkät perinteet omaava teollisuuden tuotevalmistukseen keskittynyt yritys. Tilauskannan edelleen kasvaessa etsimme nyt heille

METALLITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työhön kuuluu monipuolisesti erilaisia metallialan työhtäviä; levynkäsittelyä, leikkausta, mankelointia, tuotantokoneiden käyttämistä ja mahdollisesti hitsaustehtäviä osaamisestasi riippuen. Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet, siisti työympäristö sekä osaava ja nuorekas työyhteisö. 

Toimenkuva on monipuolinen ja yritys kouluttaa työntekijöistään laaja-alaisia osaajia. Voit olla vielä urasi alkupuolella, jos sinulla on vahva halu kehittyä ja oppia tehtävään. 
Toivomme kuitenkin, että sinulla on metallialan koulutus tai jonkin verran työkokemusta alalta, tiimityötaitoja ja sitoutumiskykyä yritykseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 
Tehtävään annetaan hyvä perehdytys.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa yrityksessä sekä hyvät työsuhde-edut. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta tarkempi aloituspäivä on sovittavissa tilanteesi mukaan. Kaksivuorotyön vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista.

KIINNOSTUITKO?

Kerro hakemuksessasi, minkälaisia metallialan työtehtäviä olet aiemmin tehnyt. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi - avoimet työtehtävät - METALLITYÖNTEKIJÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tiedustelut: mika.stenman@temp-team.fi