(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä, pikahaku
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Etsimme asiakkaallemme nopealla aikataululla osaavaa metallityöntekijää Vantaalle. Heidän toiveenaan on, että apua löytyisi heti tai mahdollisimman pian. Asiakkaamme on lasikaiteiden ja porrasjärjestelmien edelläkävijä, jolla on pitkä kokemus alalta.

Työpäiväsi Työpäiväsi alkaa klo 7.30 konepajalla. Teet erilaisia metallielementtejä kaiteiksi ja portaiksi pääasiallisesti alumiinista. Erityisesti MIG-hitsaus, poraus, sahaus, rei'itys ovat iso osa työpäiviäsi. Projekteja on laidasta laitaan ja tulevaisuudessa voit nähdä kättesi jälkeä kotimaan lisäksi ulkomaisissa merkkikohteissa ja nähtävyyksissä. Jos sinulla on työturvakortti ja ajokortti voit päästä myös työmaille esimerkiksi asennuksiin mukaan. Työpäiväsi päättyy päivittäin klo 16.00.

Arvostamme

  • Laaja-alaista työkokemusta metallitöistä, erityisesti yllämainituista työtehtävistä
  • Halua tehdä laadukasta työnjälkeä
  • Vähintään jonkin verran suomenkielen suullista osaamista
  • Voimassa olevaa tulityöturvakorttia töiden alkaessa
  • Työturvallisuus- ja ajokortista on etua

Tarjoamme sinulle

Työllistyt asiakasyritykseemme WorkPowerin kautta. Näillä näkymin töitä on tarjolla syyskuulle asti, mutta toki toivomme, että haluat tai voit jäädä pidemmäksi aikaa jos tarvetta tulee. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Työt alkavat mahdollisimman pian tai vaikka heti, joten käy jättämässä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kauttta. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: Metallityöntekijä, MIG/MAG-hitsaaja, hitsaaja,