(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä, osa-aikainen, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme osa-aikaisia työntekijöitä vaihteleviin tuotannon tehtäviin Nokialle!

Työtehtäviin kuuluu vaihtelevia työvaiheita tehtaan eri osastoilla, muun muassa alumiinituotteiden maalausta ja pintakäsittelyä, viimeistelyä, pakkausta ja varastotöitä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Töitä tehdään pääasiassa pareittain, joten tärkeintä on reipas työote ja motivaatio työntekoon. Työssä toivotaan tekijältä joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. 

Työ on keikkaluonteista ja työmäärät vaihtelevat tuotannon mukaan. Useimmiten vuoroja on 2-5 päivänä viikosssa. Omiin työvuoroihin pystyy myös itse vaikuttamaan, joten työ sopiikin hyvin toisen työn tai opiskelujen rinnalle. Työtä tehdään osastosta riippuen arkisin 2- tai 3-vuorossa. 

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Valituilla työntekijöillä tulee olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja tarjolla mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Mikäli haluat päästä tutustumaan erilaisiin metallialan tehtäviin alansa johtavassa yrityksessä, täytä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi myös mahdollisimman hyvin käytettävyydestäsi.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Anna Virtanen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, puh. 050 355 7733 tai anna.virtanen@nordic.fi.