(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä, ohutlevy (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Toimeksiantajamme Aluroster Oy on tamperelainen metallialan alihankintayritys, joka suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja asentaa mittatilaustyönä ohutlevy- ja teräsrakennetuotteita. Yrityksen toiminta ja menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan vahvaan osaamiseen, sitoutuneeseen ja motivoituneeseen henkilökuntaan, korkeaan laatuun ja tätä kautta syntyneeseen asiakasluottamukseen.

Etsimme nyt Aluroster Oy:lle metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Huomioimme sekä uransa alkutaipaleella olevat sekä jo kokemusta ja osaamista kerryttäneet hakijat. Tehtävät koostuvat alkuun monipuolisista avustavista töistä, joissa kehittyessä siirrytään vähitellen myös vaativampiin suoritteisiin. Yrityksen ydinpalvelu koostuu levytöistä, joissa materiaaleina ovat vahvuudeltaan 1-3 mm. alumiini-, teräs ja RST-levyt. Jokainen tilaus on yksilöllinen, joten tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Käytössä on nykyaikainen ja turvallinen konekanta. Työtilat ovat siistit ja asialliset.

Tuotteet valmistetaan erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten rakennusten sisustuksien viimeistelyyn, hissien modernisointeihin ja edustoihin sekä veneiden varusteluihin. Palveluun kuuluu valmistuksen lisäksi tuotteiden asennus kohteissa. Toiminta-alueena on pääasiassa Pirkanmaa ja Etelä-Suomi. Matkustuspäiviä työkohteisiin tulee jonkin verran, mutta pääasiassa ajellaan päivän päätteeksi kotiin. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:30.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Aluroster Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijalta:

• metallialan peruskoulutusta ja / tai kokemusta alalta
• intoa käsillä tekemiseen
• mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen
• joustavaa asennetta sekä toimeliasta ja oma-aloitteista työotetta

Tarjoamme hakijalle:

• mahdollisuuden kehittyä osaavaksi tekijäksi mielenkiintoisten ja monipuolisten metallialan mittatilaustöiden parissa
• mukavan, nuorekkaan ja kannustavan työyhteisön
• modernit ja turvalliset työvälineet
• siistit ja asialliset työtilat

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen klikkaamalla alla olevaa hakulomakekuvaketta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.