(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme työntekijöitä vaihteleviin tuotannon tehtäviin Nokialle!

Työtehtäviin kuuluu vaihtelevia työvaiheita tehtaan eri osastoilla, muun muassa alumiinituotteiden maalausta ja pintakäsittelyä, viimeistelyä, pakkausta ja varastotöitä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Töitä tehdään pääasiassa pareittain, joten tärkeintä on reipas työote ja motivaatio työntekoon. Työssä toivotaan tekijältä joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. 

Työtä tehdään osastosta riippuen arkisin 2- tai 3-vuorossa. Töitä on mahdollista tehdä aluksi myös osa-aikaisesti.

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Valituilla työntekijöillä tulee olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti tai valmius suorittaa se työsuhteen alussa.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on tarjolla ainakin kesän yli. Työt voivat jatkua myös syksyllä ja hyvillä tekijöillä on mahdollisuus lunastaa itselleen myös pitkäaikainen työpaikka.

Mikäli haluat päästä tutustumaan erilaisiin metallialan tehtäviin alansa johtavassa yrityksessä, täytä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi myös mahdollisimman hyvin käytettävyydestäsi.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Anna Virtanen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, puh. 050 355 7733 tai anna.virtanen@nordic.fi.