(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä, Nokia (kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Nokialla sijaitsevalle metallialan asiakasyrityksellemme kesätyöntekijöitä keikkaluontoisiin tuotannon eri tehtäviin.

Tehtäväsi muodostuvat tuotannon eri työvaiheista ja voivat sisältää esimerkiksi pakkaamista, ripustusta, pintakäsittelyä, logistiikkaa tai jauhemaalausta.

Hakijoilta odotetaan oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta työtä kohtaan ja intoa oppia uusia asioita. Hyvät yhteistyötaidot edesauttavat tehtävässä menestymistä, sillä töitä tehdään lähes poikkeuksetta pareittan tai pienissä ryhmissä. Aikaisempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Myös oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi työpaikan sijainnin vuoksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 3-vuorossa. Työsuhteen pituus voi vaihdella päivän keikoista jopa muutamien viikkojen keikkoihin. Kaikissa tuotannon eri tehtävissä vaaditaan myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Reippaalla työntekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen edelleen keikkaluontoisesti tai jopa kokoaikaisesti.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.