(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä Laser Steel Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2020

Laser Steel Oy on innovatiivinen ja joustava alihankintaan keskittyvä yritys. Päätoimisesti teemme levyosien ja osakokonaisuuksien laserleikkausta ja särmäystä konepajateollisuudelle.

Toimimme Kokkolassa neljän laserin ja viiden särmäyskoneen voimin. Laserleikkausta suoritamme uusimmilla laserleikkauskoneilla ja särmäystä tehokkailla ja nykyaikaisilla särmäyspuristimilla.

Haemme asiakkaallemme Laser Steel Oy:lle Kokkolaan.

METALLITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset ohutlevymekaniikan valmistukseen liittyvät työt, levyosien ja osakokonaisuuksien särmäystä. Työ on kaksivuorotyötä.

Odotamme sinulta metallialan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta metallialan töistä. Olet tunnollinen, ahkera ja työskentelet tehokkaasti tiimissä. Tärkeintä on asenne ja halu oppia uutta! Arvostamme hyviä kädentaitoja ja alan kokemusta. Särmäyskoneen tai vastaavan aikaisempi käyttökokemus on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ja aluksi 6 kk määräaikaisen työsuhteen. Viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Mahdollisuuden kehittyä työssä ja kilpailukykyisen palkan kokemuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 24.11.2020 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin HR koordinaattori Jannika Erkkilä puhelin 040 689 1052 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.