Metallityöntekijä Lahteen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2021

Metallityöntekijä Lahti

 ---------- 

Mitä etsimme

Haemme lahtelaiselle asiakkaallemme metallityöntekijöitä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät määräytyvät tekijän kokemuksen mukaan. Tehtävään koulutetaan, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen mutta odotamme hakijoilta kokemusta metallitöistä. Tässä paikassa on mahdollisuus pitkäaikaseen/vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkaa Eezy Lahden kautta.

Sinulla tulee olla valmius itsenäiseen työskentelyyn ja 3-vuorotyöhön. Jos olet valmis oppimaan ja omaat hyvän asenteen työntekoon niin voit olla etsimämme henkilö!

---------- 

ODOTAMME HAKIJOILTA

  • aiempaa kokemusta metallitöistä tai autoista/mopoista
  • valmius 3-vuorotyöhön
  • hyvää asennetta
  • halua kehittyä

---------- 

MUUTA

Tarjoamme sinulle kehittyvän toimintaympäristön sekä monipuolisen työtehtävän.
Täytä hakemus pikaisesti www.eezy.fi ja liitä myös cv:si. Soita samalla, niin sovitaan haastattelu. Tämä paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.


Lisätietoja: ma–pe klo 9–15 Lahden toimisto (03) 873 200

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot