(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä Lahteen
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Peikko Finland Oy
Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Tuotteita valmistetaan Suomen tehtaiden lisäksi myös Liettuan, Kiinan, Saksan ja Slovakian moderneissa ja tehokkaissa tuotantoyksiköissä. Peikolla on myös pienemmät tehtaat USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.

Toimenkuva
Haemme Lahteen metallityöntekijöitä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävinä ovat mm. sukitus ja hionta. Tehtävään koulutetaan, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Tässä paikassa on mahdollisuus pitkäaikaseen/vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkaa Eezy VMP Lahden kautta.

Odotamme sinulta
Sinulla tulee olla valmius itsenäiseen työskentelyyn ja 3-vuorotyöhön. Jos olet valmis oppimaan ja omaan hyvän asenteen työntekoon niin voit olla etsimämme henkilö!

Koulutus ja työkokemus
Metallialan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Jos olet harrastanut metallitöitä tai autojen laittoa siitäkin on tässä tehtävässä hyötyä.

Muut tiedot
Täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.vmp.fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Kesto
4-6kk/ Mahdollisuus vakinaistua

Lisätietoja
Teemu Remes, niko.reinikainen@eezy.fi, 040 355 8994

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2020 mennessä.