(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä Lahteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme työntekijöitä metallialan asiakasyrityksillemme Lahden alueelle.

Työtehtävät vaihtelevat tehtävästä riippuen erilaisista metallialan kokoonpanotöistä aina mm. särmääjän/hitsaajan tehtäviin, aarporaukseen, sorvaukseen ym. metallialan työtehtäviin. Töitä on tarjolla niin metallialan pitkän linjan ammattilaisille sopivista haastavista ammattitehtävistä työuraansa alalla aloitteleville henkilöille sopiviin alan perustaitoja kehittäviin tehtäviin. Tarkastelemme juuri sinun osaamiseesi ja kiinnostukseesi sopivia tehtäviä osaamisesi ja taustasi mukaan. Etsimme siis henkilöitä useisiin erilaisiin metallialan tehtäviin.

Olethan positiivisella ja työtä pelkäämättömälla asenteella varustettu henkilö, jolla on aito halu työskennellä metallialan töissä. Edellytämme hakijoilta kone- ja metallialan perustutkintoa tai muuta vastaavaa ammatillista koulutusta. Katsomme eduksi työkokemuksen alalta, mutta se ei ole välttämätön. Valinnassa ratkaisee hakijan asenne työntekoon sekä halu ja kyky oppia uusia asioita. Olethan tottunut fyysiseen työhön.

Useimmat tehtävistä edellyttävät vuorotyövalmiutta ainakin 2-vuorotyössä.

Työt alkavat määräaikaisuudella, jonka jälkeen on hyvällä työntekijällä mahdollista työllistyä suoraan asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti rekrytointijärjestelmämme kautta. Kerro hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut erityisesti tietynlaisista työtehtävistä. Huomioithan, että emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja voit halutessasi tiedustella osoitteesta mari.yla-uotila@barona.fi.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, huomioimme sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.