(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä Lahteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Haemme työntekijöitä metallialan asiakkaillemme Lahden alueelle.

Työtehtävät vaihtelevat tehtävästä riippuen erilaisista metallialan kokoonpanotöistä aina särmääjän/hitsaajan tehtäviin ja muihin metallialan työtehtäviin. Olethan positiivisella ja työtä pelkäämättömälla asenteella varustettu henkilö, jolla on aito halu työskennellä metallialan töissä. Työ sopii hyvin myös vastavalmistuneelle metallityöntekijälle.

Edellytämme hakijoilta kone- ja metallialan perustutkintoa tai muuta vastaavaa ammatillista koulutusta. Voit olla vasta työurasi alussa tai jo kokeneempi ammattilainen, sillä etsimme tekijöitä useisiin erilaisiin tehtäviin. Katsomme eduksi työkokemuksen alalta, mutta se ei ole välttämätön. Valinnassa ratkaisee hakijan asenne työntekoon sekä halu ja kyky oppia uusia asioita. Olethan tottunut fyysiseen työhön.

Tehtävät edellyttävät vuorotyövalmiutta.

Työt alkavat määräaikaisuudella, jonka jälkeen on hyvällä työntekijällä mahdollista työllistyä suoraan asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti rekrytointijärjestelmämme kautta, sillä käymme läpi ehdokkaita jo ennen hakuajan loppua. Kerro hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut erityisesti tietynlaisista työtehtävistä. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja voit halutessasi tiedustella osoitteesta mari.yla-uotila@barona.fi.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, huomioimme sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.