(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä / koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Etsimme Lappeenrannassa sijaitsevalle asiakkaallemme metallityöntekijää. Asiakasyrityksemme on 30 vuotta toiminut ripeästi kasvava perheyritys, jonka leipälaji on vaativat koneistustyöt. Yritys työllistää noin 70 henkilöä.

Työnkuvaus

Tässä työssä päiväsi kuluvat vaihtelevien metallitöiden parissa. Työhön kuuluu mm. porausta, kiilaurien tekoa, hiontaa ja kierteytysten (mm. M3) tekoa. Myös apua sorvauksessa ja jyrsinnässä voidaan tarvita. Työtä tehdään pääasiallisesti aamuvuorossa.

Työn edellytykset

Tässä työssä tarvitset kätevät kädet ja roppakaupalla maalaisjärkeä. Lisäksi toivomme, että sinulla on vähintään vuoden verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet monipuolinen metallialan osaaja ja sinua motivoi käsillä tekeminen. Laatu ja hyvä työnjälki onkin sinulle sydämen asia. Työssä menestyminen ei edellytä suomen kielen osaamista vaan voit käyttää työkielenä joko suomea, ruotsia, englantia, venäjää tai saksaa. Asiakasyrityksemme toivoo, että voit joskus tarvittaessa tehdä myös iltavuoron.

Tarjoamme

Monipuolisessa työssä pääset käyttämään jo hankittua osaamistasi ja kehittymään alan töissä. Saat tueksesi luotettavan ja vakavaraisen työnantajan. Asiakasyrityksemme voi myös avustaa asunnon löytämisessä jos apu on tarpeen. Lisäksi työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi