(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä / koneistaja (Kangasalan Ruutana)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Etsimme nyt pitkään koneistusalalla toimineelle pirkanmaalaiselle asiakasyrityksellemme tekijää perustason koneistustehtäviin. Työpaikka sijaitsee Kangasalan Ruutanassa. Töitä tehdään viisiakselisella työstökeskuksella sekä jyrsinkoneella. Työt alkavat vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tiedossa pidemmäksi ajaksi ja tekijällä onkin mahdollisuus myöhemmin siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Toivomme hakijalta metallialan taustaa koulutuksen ja / tai työkokemuksen muodossa. Huomioimme sekä uransa alkutaipaleella olevat että jo kokemusta ja osaamista kerryttäneet hakijat.

Työaika on liukuva pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–17:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.