(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä kokoonpanotyöhön
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme Jyväskylän lähelle metallityöntekijää kokoonpanotyöhön. Työ on pakokaasujärjestelmän lämpöeristystyötä. 

Tärkeintä on, että hakijalla on hyvä asenne, tarkkuutta ja näppärät kädet, sillä työtä tehdään käsityönä. Koulutusta ei tähän työhön vaadita, mutta esimerkiksi artesaanin koulutuksesta voi olla hyötyä käsillä tekemisessä. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle pääsemistä työpaikan sijainnin vuoksi.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen 2-vuorotyön luotettavassa yrityksessä. Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan yritykseen.

Laita hakemus pikaisesti, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Linda Pölkki, henkilöstökoordinaattori
linda.polkki@workpower.fi

tai

Iina Salminen, henkilöstöassistentti
iina.salminen@workpower.fi