(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä Kokkolaan
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Haemme asiakkaallemme Kokkolaan

METALLITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset keskiastelevymekaniikan valmistukseen liittyvät työt, levyosien ja osakokonaisuuksien särmäystä.

Odotamme sinulta metallialan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta metallialan töistä. Olet tunnollinen, ahkera, haluat oppia uutta ja kehittyä alan osaajaksi. Työskentelet tehokkaasti tiimissä. Arvostamme hyviä kädentaitoja, piirustusten lukutaitoa ja alan kokemusta. Särmäyskoneen aikaisempi käyttökokemus on tehtävässä ehdottomaksi eduksi.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ja aluksi 6 kk määräaikaisen työsuhteen. Viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Mahdollisuuden kehittyä työssä ja kilpailukykyisen palkan kokemuksen mukaan.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 1.3.2020 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi.

Lisätietoja antaa:

Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puh. 040 685 5200

Uniflexin henkilöstökonsultti Amanda Rytioja puh. 044 272 6531

Me henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuus-arviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uniflexilla olemme erikoistuneet Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.