(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä kiinteistöteollisuuteen
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020
Vantaan Metalli Oy - teemme uutta, korjaamme vanhaa

Vantaan Metalli Oy on vuodesta 1988 valmistanut teräksestä ja muista metalleista mittatilaustöitä useisiin satoihin rakennuksiin ja rakennuskohteisiin sekä korjannut satojen kiinteistöjen ovia, kaiteita, autokatoksia jne. isännöitsijöiden ja rakennusliikkeiden sekä huoltoyhtiöiden toimeksiannosta.

Kiinteistökorjauksien lisäksi valmistamme myös tarvittavat osat joko toimipisteessämme tai tapauskohtaisesti myös asiakkaan luona!

Etsimme asiakkaallemme Vantaan Metalli Oy:lle:

Metallialan osaajaa, monipuolisiin työtehtiviin.

Työtehtäviin kuuluu kiinteistöjen teräksestä ja muista metalleista valmistettavien profiiliovien, kaiteiden sekä autokatosten ovien valmistus, korjaus- ja huoltotyöt. Kiinteistökorjauksien lisäksi tarvittavat osat valmistetaan yrityksen omissa tuotantotiloissa, joten metallialan työvälineiden ja työtapojen tuntemus on työn kannalta tärkeää.

Olet etsimämme henkilö mikäli metalliosien työstö, yhdistettynä huoltotehtäviin ovat kutsumuksesi.

Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, tommi.seljas@hpheimo.fi, 044 777 5109.