Metallityöntekijä, KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Asiakkaamme etsii nyt reipasta ja motivoitunutta kesätyöntekijää metallihommiin Tuusulaan nopealla aikataululla. Asiakkaamme on luotettava ja arvostettu alihankintakoneistamo, jonka erityisosaamista ovat vaativat koneistustyöt.

Työn kuvaus

Työssäsi teet pääosin konepajan avustavia metallitöitä, kuten sahausta, hiontaa ja pakkaamista. Tässä työssä pärjää reippaalla asenteella ja halulla oppia metallialasta, sillä työtehtävät eivät ole vaativammasta päästä. Asiakkaamme etsii nyt käsiparia noin kahden kuukauden mittaiseen kesäsesonkiin sekä mahdollisesti tuleviin ruuhka-aikoihin. Työtä tehdään yhdessä vuorossa maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.30. 

Työn edellytykset

Toivomme, että sinulla on koulutus/kokemusta metallialalta jonkin verran tai ainakin kova halu oppia metallipuolen töistä. Teet työsi ahkerasti ja hyvällä asenteella. Lisäksi sinulla tulisi olla B-ajokortti, jotta voit välillä hakea tai viedä osia yhteistyökumppaneille. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi hyvän mahdollisuuden päästä kesäksi metallihommien pariin oppimaan lisää tai muistuttamaan vanhoja taitoja mieleen. Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ kestää aluksi noin kaksi kuukautta. Tämän jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus saada lisäkeikkaa syksyn ja talven aikana, sekä mahdollisesti myös pitempiaikaista työtä tilanteen niin salliessa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-konsultti 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: Hioja, metallityöntekijä, metallityö, hitsaus, kesätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465508
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Vantaa