Metallityöntekijä kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Haemme kesätöihin metallityöntekijöitä

Työnkuva

Teollisuudessa on tarjolla monenlaisia työtehtäviä kesätyöntekijöille. Työtehtävänä voi olla vaikka vaihetyö, särmääjällä, epäkeskokoneella tai leikkurilla. Voit myös tehdä kokoonpanoa, hiontaa tai hitsausta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, mutta viikonloput on vapaat. 

Työn vaatimukset

Sinulla on alan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista. Työ on pääasiassa sellaista, että pärjäät siinä hyvällä asenteella ja motivaatiolla. Haluat sitoutua tekemään kesän ahkerasti töitä ja haluat oppia uutta. Et pelkää tarttua erilaisiin työtehtäviin ja haluat tehdä parhaasi kaikissa tilanteissa. Aiemmasta kokemuksesta ja hyvästä kunnosta ei tietenkään ole haittaa. Osaat ehkä ajaa myös trukilla. 

Mitä tarjoamme

Töitä on tarjolla toukokuun alusta elokuun loppuun tai jotain siltä väliltä. Saat koko työajallesi osaavan HR-tiimin tuen. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Meidät tavoittaa hyvin sähköpostitse sekä puhelimitse (puhelut, tekstiviestit, WhatsApp).

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi WorkPowerille mahdollisimman pian. Vinkkaa töistä myös kaverillesi. Parhaat kesätyöpaikat on jaossa nyt!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot