(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä, Jyväskylä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018
WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme Jyvässeudulla sijaitsevaan asiakasyritykseemme metallityöntekijää.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli Sinulla on alan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittu tarvittava metallialan tuntemus esimerkiksi kokoonpanotehtävistä. Sinulla on työtä pelkäämätön asenne, reipas työote ja olet motivoitunut tekijä.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia metallintyöstöön liittyviä tehtäviä esimerkiksi rei'itystä, särmäystä, taivutusta, hiontaa sekä mahdollisesti myös pistehitsausta ja polttoleikkausta.

Tarjoamme hyvälle tekijälle mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen, siistissä ja mukavassa työympäristössä. Mahdollisuus kaksivuorotyöhön. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Haethan pian, haastattelemme jo hakuajalla. 

Lisätietoja: sandra.hayrinen@workpower.fi