(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä hitsaustehtäviin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle

METALLITYÖNTEKIJÄÄ HITSAUSTEHTÄVIIN

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta ja taustaa metallipuolen tehtävistä. Työtehtävät pitävät sisällään TIG-hitsausta alumiinin, rosterin, valuraudan ja mustan raudan parissa. Särmäystaito on hyödyksi tehtävässä.

Työtä tehdään metallipajalla ja valmistettavat tuotteet ovat vaihtolavoja, erilaisia osia sekä korjauslavoja. Tuotteita valmistetaan uniikkikappaleina tai pienissä erissä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmäämme osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Metallityöntekijä hitsaustehtäviin. Lisätietoja antaa sähköpostitse Heidi Kärkkäinen, heidi.karkkainen@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.